Film

Видео  – Най-динамичната медийна форма в уеб пространството

Видеото – то вече е тук. Вече ги няма тези корпоративни видео файлове с досадно говорене за характеристики и политики, със сух глас и недобре работеща камера. Уеб пространството се запали по видеото и го разпространява като горски пожар. В момента видео файловете са най-бързо развиващата се среда в интернет и статистиката предвижда, че то ще обхване около 74% от целия уеб трафик до 2017 година. Вашите конкуренти го използват – това трябва да правите и вие.

„Ако погледнете в бъдещето, много голяма част от съдържанието, което хората ще споделят, ще е във видео файлове. То е просто толкова завладяващо.“ – Марк Зукербърк

В нашата компания ние искаме да използваме видеото, за да забавляваме, докато информираме. Колкото повече зрителят е завладян да гледа видео материала, толкова по-добра възвращаемост ще имат вашите инвестиции. С над 20-годишен опит в разказването на истории, ние можем да ви помогнем да извлечете същността на вашия бизнес и да го покажете на света в един изчистен формат, който демонстрира вашата философия и силните ви страни. Нашите производствени стандарти са достатъчно високи, за да отразят вашата марка и ние можем да работим в редица формати – от документален филм до дигитална анимация и движещи се графики.